Autor
Dyskusja: Budujemy
Szymon @ Maria
niezarejestrowany
Witam. Jesienią zaczęliśmy budować NEO IV. Trochę zmodyfikowano projekt- doprojektowano piwnicę pod 2/3 budynku, która mieści garaż i 2 pomieszczenia- na piec i gospodarcze. Doprojektowano schody do piwnicy z zewnątrz. Zlikwidowano schody kręcone; zaś klatkę schodową w górę i w dół zaprojektowano w miejscu kotłowni. Niestety trzeba było trochę zwężyć łazienkę poprzez przesunięcie ścianki- żeby klatka weszła. Obecne prace zakończyliśmy na ociepleniu ścian piwnic i zalaniu stropu piwnicy. Teraz chwila przerwy ze względu na zimę.
(mój email: sim2003@wp.pl)
aga42na
niezarejestrowany@Szymon @ Maria:
Witam,
Czy bylaby szansa na choc kilka zdjec Waszego domu i informacje na temat Waszych kosztow w odniesieniu do kosztow podanych przez Studio Atrium. Niestety dosc ciezko znalezc jakiekolwiek informacje z budowy tego domku w internecie, o zdjeciach domu juz wybudowanego nie ma szans, stad moja prosba. Jestem przed ostatecznym wyborem projeku i nie ukrywam, informacje od ''doswiadczonych'' sa na wage zlota.
Pozdrawiam...
eros
niezarejestrowanyWitam,
proszę podać meila to podeślę kilka zdjęć oraz kalkulacje kosztów, aktualnie jestem na etapie wykończenia
pozdrawiam
eros
niezarejestrowanyWitam,
proszę podesłać adres email to podeśle kilka zdjęć oraz kalkulację,
aktualnie kończę już wykańczać
pozdrawiam
(mój email: eros44@o2.pl)
Katarzyna84
niezarejestrowanyczy można wiedzieć ile wyszła Pana budowa tego domu do stanu deweloperskiego?
(mój email: kasia.frydel@op.pl)
WieKrak
niezarejestrowanyCzy mogę prosić o podane rzeczy. Przede wszystkim kalkulację.Zdjęcia, oczywiście, też mile widziane. Mój maill: wiekrak@op.pl
Pozdrawiam Wiesław Krause
Sokol
niezarejestrowanyWitam jesli to nie problem to również proszę o kilka zdjęć i kalkulacje. roja91@wp.pl
Pozdrawiam
Lesio
niezarejestrowanyKłaniam się. Interesujący domek i wprowadzone modyfikacje (piwnica, schody). Czy moglibyście się podzielić informacjami dotyczącymi kosztów przeprojektowania oraz całkowitych kosztów? Mile widziałbym także fotki.
(mój email: l.mat@orange.pl)
patrycja
niezarejestrowanyJa równiez jestem zainteresowana tym projektem, proszę o kalkulacje i kilka zdjęć. Dziękuję. Patrycja nea85@gazeta.pl
elamak
niezarejestrowanyJesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Przymierzamy się do jego kupna. Proszę o zdjęcia oraz ewentualnie o kalkulację. Z góry dziękujemy. Ela i Mariusz. E-mail: elamakowska@onet.eu
(mój email: elamakowska@onet.eu)
Wiesław
niezarejestrowanyJesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Przymierzamy się do jego kupna. Proszę o zdjęcia oraz ewentualnie o kalkulację. Z góry dziękujemy. Wiesław i Teresa E-mail: wadyr23@interia.pl
(mój email: wadyr23@interia.pl)
Damian
niezarejestrowanyJestem zainteresowany zdjęciami oraz kalkulację proszę o podesłanie. Pozdrawiam
Tomasz79
niezarejestrowanyDzień dobry
bardzo ładny projekt, również z żoną myślimy o czymś takim. Działkę już mamy ale interesuje nas koszt wybudowania takiego domu. Czy mogę prosić o takie informacje na adres mailowy? Można dostać też kilka zdjęć? bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam - Tomek
Anna Wszelaka
niezarejestrowanywitam
bardzo proszę o kalkulację i jaki był rzeczywisty koszt budowy
projekt jest rewelacyjny
Beata
niezarejestrowanyWitam :) mogłabym prosić o fotki domu? Nie ma nigdzie wersji w realu a jestem bardzo zainteresowana kupnem tego właśnie projektu. Dziekuje i zycze miłego dnia
Przemysław Jaśniewski
niezarejestrowanywitam.
Jestem zainteresowany tym projektem, czy mógłbym prosić o kalkulację i kilka zdjęć z budowy, lub wykończenia, jeśli to nie problem na e-mail? przemyslaw-jasniewski@wp.pl
(mój email: przemyslaw-jasniewski@wp.pl)
Krzysiek
niezarejestrowanySzymonie i Mario czy mógłbym prosić o zdjęcia z budowy (ewentualnie) wizualizację jak wygląda Wasz dom, pozdrawiam Krzysiek
(mój email: kimc@op.pl)
kama
niezarejestrowanyWitam ! Czy ja też mogłabym prosić o zdjęcia oraz podanie kosztów na maila ? :) . Jesteśmy z mężem na etapie wyboru projektu domku. Mój mail. kamila.grygielska@gmail.com Pozdrawiam . Dziękuję :)
Anna Grabka
niezarejestrowanyZdecydowaliśmy się na ten domek.Czy można prosić o inf.dotyczące poniesionych kosztów i parę fotek.
WYPAS7
niezarejestrowanyWitam ;
Bardzo proszę o podesłałem kilku fotek tego domku oraz przybliżony kosztów budowy.
Bardzo nam się podoba, choć mamy kilka sugestii do przeróbek.
WYPAS7@WP.PL
Bardzo DZIĘKUJĘ
kriss
niezarejestrowanyCzy moge prosic o jakies fotki i faktyczny koszt budowy?