Autor
Dyskusja: nasz projekt
kasiarek
niezarejestrowany
Witamy wszystkich :) Jestesmy czesciowo autorami tego projektu, gdyż Studio Atrium stworzyło go dla Nas :) bazując na projekcie Ricardo Zaczelismy budowe i cieszymy się że możemy poogladać wizualizacje
domin
niezarejestrowanyCzy udało się już wybudować dom, jeśli jest szansa to mam kilka pytań odnośnie kosztów budowy,
Proszę o info dw82@op.pl lub 603894602
kasiarek
niezarejestrowanyDomek już stoi, została wykończeniowka i dokonczenie elewacji. Podczas budowy dodaliśmy jeszcze przestronną antresole a salon zostawiliśmy otwarty aż do dachu - Pozdrawiamy
Justyna
niezarejestrowanyBardzo zgrabny i funkcjonalny projekt. Czy istnieje możliwość podesłania kliku zdjęć z realizacji?
Justyna
niezarejestrowanyWitam. Na wiosnę startuję z budową tego projektu. Istnieje możliwość podesłania kilku zdjęć z Państwa realizacji na maila (mistrall_83@o2.pl) ? Szczególnie tego otwartego salonu :)
Airkadio
niezarejestrowanyCzy mogę prosić o kilka zdjęć z realizacji . Jestem na etapie wyboru i bardzo mi się podoba ten projekt. airkadio_k@o2.pl
(mój email: airkadio_k@o2.pl)
Leszek
niezarejestrowanyWitam. Bardzo nam się podoba ten projekt z konceptem antresoli. Czy można prosić o zdjęcia z realizacji na maila, aby zobaczyć jak otwarty salon prezentuje się w rzeczywistości ?
(mój email: leszekswd@hotmail.com)
Bob
niezarejestrowanyDzień dobry. I ja też , ja też mam taką prośbę. Będę wdzięczny za przesłanie zdjęć (zzbob@interia.pl)
Michał
niezarejestrowanyJestem na etapie wyboru projektu, a ten wydaje się optymalny! Czy istnieje możliwość podesłania kliku zdjęć z realizacji i informacji na temat kosztów budowy? Czy jesteście Państwo (z perspektywy czasu jaki upłynął od zamieszkania), zadowoleni z wyboru tego projektu? Jak sprawdzają się tak duże przeszklenia (wychłodzenie/przegrzewanie pomieszczeń)? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Mój e-mail: gron@op.pl