Autor
Dyskusja: Kwestie podpiwniczenia domu
Joanna
niezarejestrowany
Witam. Jestem bardzo zainteresowana tym projektem i chciała bym zapytać czy jest możliwość częściowego podpiwniczenia tego domu? Jeśli tak to proszę o wycenę. Pozdrawiam i dziękuję.
Studio Atrium
Istnieje możliwość zaprojektowania piwnicy pod częścią budynku. Wycena dotycząca wprowadzenia takiej zmiany została wysłana na podanego e-maila.
Aga
niezarejestrowanyWitam, wreszcie znalazłam wymarzony projekt domu. Czy jest możliwość dołączenia garażu przy kotłowni i zarazem go podpiwniczenia? Na poddaszu myślę o usunięciu jednego pokoju i zrobienie garderoby i osobnej łazienki do której będą mieli tylko mieszkańcy głównej sypialni. Nie mogę jednak sensownie tego wykombinować. Czy jest możliwość zmienienia projektu w ten sposób?
Studio Atrium
Istnieje możliwość wykonania opisanych przez Panią zmian. Więcej informacji na temat możliwości i kosztów wykonania zmian wysłano na podanego e-maila.
Dominik
niezarejestrowanyWitam, chciałbym się dowiedzieć czy była by możliwość podpiwniczenia (częściowego lub całości) tego domku, i przeniesienia do piwnicy kotłowni, a w zamian powiększyć pokój i łazienkę na parterze? Natomiast na poddaszu wygospodarować trzy większe pokoje, zamiast czterech(ewentualnie jedną sypialnie z garderobą i dwa pokoje). Proszę jeśli to możliwe o wycenę tych zmian. Zastanawiam się czy ładnie będzie wyglądał ten domek z kalenicą prostopadle do ulicy i wejściem od północy.
Studio Atrium
Istnieje możliwość przygotowania projektu uwzględniającego opisane przez Pana zmiany. Wycena dotycząca ceny przygotowania projektu została wysłana na podanego e-maila. Jeżeli wjazd na Pana działkę jest od północy najlepiej będzie ustawić ten dom elewacją frontową do ulicy. Wówczas część dzienna i taras będą wyeksponowane na stronę południowo-zachodnią.
Justyna
niezarejestrowanyWitam, czy mogłabym również prosić o wycenę opisanego przez P.Dominika projektu?
Studio Atrium
Wycena została wysłana na podanego e-maila.
Inga
niezarejestrowanyWitam, jestem zainteresowana tym projektem. Jednakże chciałabym aby ten budynek był podpiwniczony oraz aby w piwnicy znajdował się garaż (jednostanowiskowy). W miejsce dotychczasowej kotłowni łazienka, przez co większy pokój na parterze. Natomiast na poddaszu wygospodarować pralnio-suszarnię i garderobę kosztem 1 pokoju. Czy podobnie jak Pan Dominik mogę otrzymać wycenę zmian do projektu na maila. Pozdrawiam
Studio Atrium
Witam. Dziękujemy za zainteresowanie naszym projektem. Wycena zmian została wysłana na Pani maila.
Rifle
niezarejestrowanyWitam, czy jest możliwe doprojektowanie piwnicy pod całością domu wraz z garażem w piwnicy. Przeniesienie kotłowni do piwnicy a w jej miejscu stworzenie pokoju/gabinetu z zachowaniem wejścia z boku. Wjazd do garażu w piwnicy usytuowany pod obecną kotłownią. Chodzi mi o zmiany w wersji lustrzanej tego projektu Pozdrawiam.
Studio Atrium
Witam. Istnieje możliwość wprowadzenia opisanych zmian. Wycenę wysłaliśmy na maila.
Ewela
niezarejestrowanyWitam prosze o wycene tego projektu z piwnica chcemy tam umiescic kotlownie i jedno pomieszczenie gospodarcze wiec raczej na polowie domu
Studio Atrium
Witam, wycenę wysłaliśmy na maila.
Aga k.
niezarejestrowanyWitam, Czy jest możliwość dołączenia garażu przy kotłowni i zarazem go podpiwniczenia? Na poddaszu myślę o usunięciu jednego pokoju i zrobienie garderoby i osobnej łazienki do której będą mieli tylko mieszkańcy głównej sypialni. Nie mogę jednak sensownie tego wykombinować. Czy jest możliwość zmienienia projektu w ten sposób?
Studio Atrium
Witam,
Ten projekt z garażem już mamy to Samba XII. Garaż można oczywiście podpiwniczyć, tylko trzeba wykonać jeszcze gdzieś zejście do niego. Sypialnie 5 na górze można podzielić na pół, do łazienki nr 6 przytulić nową, małą łazienkę, resztę przeznaczyć na garderobę, przejście z 4 do 5 na wysokości środkowej szafy w pokoju 5(na przykład). Na te zmiany możemy jedynie wydać zgodę, a naniesie je projektant adaptujący.
Aga k.
niezarejestrowanyA jest możliwość podpiwniczenia całego domu i wydzielenie w niej kotłowni, spiżarni oraz pralnio suszarni oraz pomieszczenia gospodarczego? Oraz czy jest możliwość wyceny takich zmian? Pozdrawiam
Studio Atrium
Witam ponownie, proszę o adres mailowy, wyślemy wycenę.
Aga k.
niezarejestrowanyAgnieszka.koziel98@wp.pl Pozdrawiam