Autor
Dyskusja: budowa pelikana11
Agnieszka Tobiasz-Zatorska
niezarejestrowany
Witam serdecznie,planujemy z mężem budować pelikana 11,bardzo zależy nam żeby zobaczyć ten domek w rzeczywistości,będziemy bardzo wdzięczni jeśli ktoś udostępni nam jakiekolwiek zdjęcia tego domku.Pozdrawiam serdecznie. acosmetica@vp.pl
(mój email: acosmetica@vp.pl)
Damian
niezarejestrowany@Agnieszka Tobiasz-Zatorska:
(mój email: d.dubaj@op.pl)
Dominik
niezarejestrowanywitam, czy mają Państwo jakieś zdjęcia wybudowanego domu? i czy można ewentualnie się nimi podzielić?:) z góry dziękuję
dominik222@op.pl
Anula
niezarejestrowanyWiatam ja buduję ten dom narazie mamy zalaną płytę fundamentową a na wiosnę będziemy murować ściany i robić dach
Bartek
niezarejestrowanyWitam, gdzie Pani buduje ? Czy można zobaczyć jakieś zdjęcia ?
elwis55
niezarejestrowanyWitam. Jestem zainteresowany budową domu pelikan 11 [z poddaszem] proszę o zdięcia z budowy. czy ktoś buduje taki domek . elwis55@o2.pl
Anna
niezarejestrowanyWitam dom buduję w miejscowości Miedźna jest to między Pszczyną a Oświęcimiem. proszę podać e-mail to prześle zdjęcia
maciej
niezarejestrowanydzień dobry czy mogę otrzymać zdjęcia z budowy i czy wycena podana przez ATRIUM jest podobna do Pani w poszczególnych fazach budowy
Bartek
niezarejestrowanyTeż będę budować. Z chęcią bym obejrzał zdjęcia :).
(mój email: zuzaipatryk@gmail.com)
pporebski
niezarejestrowanyWitam. Proszę podesłać zdjęcia
Beata
niezarejestrowanyWitam serdecznie, czy mogę również poprosić o zdjęcia z budowy? i informacje na temat kosztów poszczególnych faz? dziękuję pięknie beatastryczek@o2.pl
Grzegorz
niezarejestrowanyJestem na etapie koncowym budowy w Jaworzu k Bielska. Moge udzielic informacji i zdjec. Mozna tez obejrzec na żywo.
Margo
niezarejestrowanyWitam, rozpoczęłam budowę Pelikana, czy mogę prosić o zdjęcia z realizacji, z góry dziękuję ( fugle2@interia.pl)
Magda
niezarejestrowanyWitam czy mogła bym uzyskac informacje ile do tej pory wyniosła Państwa budowa i na jakim etapie sa prace?
(mój email: madziorek0302@buziaczek.pl)
Anula
niezarejestrowanywitam ja tez buduje ten dom czy można by było przyjechac i zobaczyć? bo zastanawiam sie nad kilkoma zmianami
Aneta
niezarejestrowanyWitam serdecznie, ja zaczynam budować ten dom :) czy mógłby Pan podesłać mi zdjęcia z budowy? będę bardzo wdzięczna
(mój email: mijaaa85@gmail.com)
Tomcio Paluch
niezarejestrowanyPoproszę o zdjęcia tego domku nie wykluczam też przyjazdu do państwa w celu obejrzenia na żywo
(mój email: jakubas88@op.pl)
A
niezarejestrowanyWitam poproszę o zdjęcia. Anna.zamojska85@gmail.com
Bartek
niezarejestrowanyDzień dobry,
Mogę prosić o trochę zdjęć ?
Anula3331
niezarejestrowanyczy ja też mogę wysępić zdjęcia :) ? Jestem z Radomia więc trochę daleko na obejrzenie na żywo.
wojtek
niezarejestrowanywitam czy moglbymprosic o zdjecia z budowy domu pelikan Xl grzadzielwojtek@gmail.com