Autor
Dyskusja: budowa pelikana11
Agnieszka Tobiasz-Zatorska
niezarejestrowany
Witam serdecznie,planujemy z mężem budować pelikana 11,bardzo zależy nam żeby zobaczyć ten domek w rzeczywistości,będziemy bardzo wdzięczni jeśli ktoś udostępni nam jakiekolwiek zdjęcia tego domku.Pozdrawiam serdecznie. acosmetica@vp.pl
(mój email: acosmetica@vp.pl)
Ewa
niezarejestrowanyWitam, chętnie obejrzę Pana dom, proszę o kontakt na maila ewafajkis@interia.pl
Grzegorz
niezarejestrowanyPanie Grzegorzu, uprzejmie proszę o podanie rzeczywistych kosztów budowy pana domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Grzegorz
Elka
niezarejestrowanywitam Pana , przymierzam się do budowy Pelikana XI , czy moge prosić o podanie kosztów budowy ? Elka
Ewa Gumna
niezarejestrowanyWitam , czy mogę prosić o zdjęcia wnętrza i budowy serdecznie dziękuję i pozdrawiam ewa.gumna@all4office.pl
Marek
niezarejestrowanyWitam.
Planuję budowę tego projektu proszę się pochwalić zdjęciami z budowy. pozdrawiam Marek G
(mój email: marekgumny@gmail.com)
Daniel M.
niezarejestrowanyWitam serdecznie, czy mogę również poprosić o zdjęcia z budowy? i informacje na temat kosztów poszczególnych faz? dziękuję pięknie
Jonna12
niezarejestrowanyBardzo proszę o zdjęcia na mail
angelas87
niezarejestrowanyWitam,
Można prosić o zdjęcia Pani domu Pelikan XI?? wiosną zaczynamy u siebie i jesteśmy ciekawi jak się prezentuje w rzeczywistości. Pozdrawiam Angelika. Mój mail a.szokalo@interia.pl
Lui
niezarejestrowanyByła bym wdzięczna za zdjęcia na amail, pozdrawiam.
Mania
niezarejestrowanyDzień dobry,
Mamy w planach budować właśnie ten projekt, można prosić o jakieś zdjęcia? Bardzo mnie interesuje wygląd pomieszczeń na poddaszu .
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Beata O.
niezarejestrowanyPanie Grzegorzu, czy moge uzyskac od Pana kilka informacji na temat tego projektu? Bede rowniez wdzieczna za zdjecia z kolejnych etapow budowy . Moj email : beator@poczta.fm
(mój email: beator@poczta.fm)
kas_wa
niezarejestrowanyWitam, jestesmy zainteresowani tym projektem, mozemy prosić o zdjęcia.
kas_wa
niezarejestrowanyCzy rozpoczął Pan budowę, czy można prosić o zdjęcia na maila : kas_wa1@op.pl. Ewentualnie w jakim rejonie ma Pan budowę, czy można zobaczyć, gdyż przymierzamy się do budowy tego projektu.
Damian
niezarejestrowanyWitam,
Też mam zamiar budować ten dom w Jaworzu proszę o kontakt na priv damianandrzejak@interia.pl
Iga
niezarejestrowanyWitam
Czy jest możliwość otrzymania zdjęć z budowy i podanie przybliżonych kosztów budowy? na mis123@vp.pl
Pozdrawiam serdecznie
paweł
niezarejestrowanyWitam bardzo prosze o kilka zdjec domu pelikan .bede wdzieczny pozdrawiam ramzes737@wp.pl
Robert
niezarejestrowanyWitam.
Proszę o zdjęcia z budowy na boryspol@interia.pl
Pozdrawiam
Marzena
niezarejestrowanyCzy mogłabym prosić i zdjęcia?? PoDrawiam
(mój email: marzena.toczek93@gmail.com)
Angelika
niezarejestrowanyWitam,
Mozna prosić zdjęcia. Rozpoczęliśmy budowę:-) a.szokalo@interia.pl. Z góry dziękuję
Wiola
niezarejestrowanyWitam,
Czy mogłabym prosić o zdjęcia z realizacji domu pelikan XI. Bardzo dziękuję. Planuję budowę tego domu i bardzo zależy mi na opinii osób które już w nim mieszkają. wiolagorecka@interia.pl