Autor
Dyskusja: Właśnie wybudowałam Bajkę!
Magda
niezarejestrowany
Właśnie wybudowałam Swoją Bajeczkę!!! Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na maila;-)
(mój email: emkadiamond@onet.pl)
Artur
niezarejestrowany@Magda: Bardzo mi się podoba ten projekt prosiłbym o jakieś fotki na e-mail.
(mój email: G_1@poczta.fm)
Magda
niezarejestrowany@Artur: zdjęcia już wysłane. Proszę dać znać czy doszły.
alex
niezarejestrowany@Magda: witam.wlasnie zakupilem ten projekt .jesli mozesz wyslij fotki.mam jeszcze pare pytan , jesli nie bedzie to problemem
(mój email: arekpodsiadly@wp.pl)
niki
niezarejestrowany@Magda: bardzo prosze o zdjęcia twojej bajki i napisanie orientacyjnego kosztu całej budowy bez wykończeniówki pozdrawim Nikola
haka
niezarejestrowany@Magda: Podana wycena wydaje mi się zbyt optymistyczna. Oczywiście zdjęcia chętnie zobaczę. Życzę bajecznego zadowolenia z domu.
(mój email: haka@poczta.wp.pl)
Waldek
niezarejestrowanyWitam
mam dwa pytania:
1) czy ktos moze podac koszt budowy tego domku?
2) czy jest mozliwosc podjechania do kogos, kto buduje lub wybudował Bajkę zeby moc poczuć wielkosc pomieszczen?
Dziekuje za info
Pozdrawiam
W.
Waldek
niezarejestrowanyNie podalem maila wiec uzupelniam
Pozdrawiam
(mój email: waldek@info2.pl)
Adriana
niezarejestrowany@Magda: Witam Cie serdecznie,
bardzo chętnie chciałabym zobaczyć wybudowany już domek i z niecierpliwością będę czekać na wiadomość i zdjęcia . W przyszłym roku planujemy z mężem na budowę bajki wszystko jest w trakcie załatwiania. Zazdroszczę i nie mogę się już doczekać.
Pozdrawiam,
Adriana
Magda
niezarejestrowany@Waldek: Do mnie można podjechać , żeby zobaczyć. Tylko, że moja Bajka stoi w Zachodniopomorskim.
Daruska
niezarejestrowany@Magda: Witam serdecznie. Jeśli mozna to jestem zainteresowana zdjęciami BAJKI;)
(mój email: daruska22@yahoo.pl)
PIOTR FRANIECZEK
niezarejestrowany@Magda: #Witam jężeli jest możliwość proszę o przesłanie zdjęć Pani Bajki
pozdrawiam Piotr
(mój email: franieczek@neostrada.pl)
daruska22
niezarejestrowanymogę prosić o zdjęcia Pani 'Bajki' ??
Przemo
niezarejestrowany@Magda: dołączam się do prośby poprzednika, proszę o parę zdjęć tego cudeńka
zbyszek
niezarejestrowany@Magda: witam czy mozna dostac zdjecia chce porownac projekt skrzata i bajki zaczynam budowe na wiosne
(mój email: zbyszek626@interia.eu)
Michalina
niezarejestrowany@Magda: Ja rowniez poproszę zdjecia :)
maciej s.
niezarejestrowanywiyam
czy moge prosic o kilka zdjec z realizacji projektu domu bajka jestem zainteresowany tym projektem i chcal bym zobaczyc kilka zdjec realnego domu
pozdrawiam maciek
Mariusz
niezarejestrowanyUprzejmie proszę o informacje nt projektu, zastanawiam się nad jego realizacją
M. Filipek
niezarejestrowany@Magda: Proszę o przesłanie kilku zdjęć z realizacji tego projektu. Czy koszty budowy bardzo odbiegały od przedstawionego kosztorysu?
michał maruszewski
niezarejestrowany@Magda: witam. mogłaby mi Pani podesłać zdjęcia pomieszczeń bo jestem bardzo zainteresowany projektem ,,bajka,, moje pomysły na tren projekt to w wejsciu zrobić łazienkę 90cm szeroką na 2,5 metra gługą, z kuchni zrobić małą jadalnie, z łazienki kuchnię, i z łazienki u góry mały 3 pokoik... wie3c jestem ciekawy jak to wygląda w realu, pozdrawiam
kk@op.pl
niezarejestrowanyBuduję gl277.
Salonik jest zały jeżli ma byc kominek.Zmieniłem komin na system ze wzgledu na gabaryt.
(mój email: kkv@op.pl)