Autor
Dyskusja: Właśnie wybudowałam Bajkę!
Magda
niezarejestrowany
Właśnie wybudowałam Swoją Bajeczkę!!! Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na maila;-)
(mój email: emkadiamond@onet.pl)
somebody
niezarejestrowanyWitam, można prosić o przeslanie fotek "Bajki"?
Pozdrawiam
szymon
niezarejestrowanymoge prosic o zdjecia serwisdci@wp.pl
Maciej Skonieczny
niezarejestrowanyDzień dobry mam pytanie do Państwa czy była by możliwość przesłania paru fotek Państwa domu z zewnątrz oczywiście . Mieszkam w Pile i jestem zainteresowany Takim domkiem. Pozdrawiam serdecznie Maciej Skonieczny
Tom
niezarejestrowanyprosze o zdjecie domu w realu jak mozna jeszcze
Ewass
niezarejestrowanyWitam, jeśli to możliwe poproszę o kilka zdjęc zrealizowanego już projektu.
Karolina
niezarejestrowanyWitam czy moge prosic zdjecia domku w realu ? ile kosztowała Panstwa budowa gotowa pod klucz ?
Andrzej
niezarejestrowanyWitam, jestem zainteresowany tym domkiem:) czy mógłbym obejrzeć ten domek? Jestem z Koszalina, mój mail astenwald@wp.pl proszę o informację, z góry dziękuje i pozdrawiam!
(mój email: astenwald@wp.pl)
Danuta
niezarejestrowanyProjekt domu Ok, ale jak wygląda w realu? czy mogę prosić o zdjęcia!!!!!!!!!!!
Jelisa
niezarejestrowanyPani Magdo, czy mogłabym poprosić o zdjęcia bajki na maila vieta1@op.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
BASIA
niezarejestrowanyWitam bardzo prosze o zdjecia i czy jest Pani zadowolona ? dziekuje pozdrawiam
Weronika
niezarejestrowanyPani Magdo czy jest możliwe przesłanie paru zdjęć bajki na maila w.koszorz@gmail.com
Bardzo byłabym wdzięczna .
Pozdrawiam
arek198905
niezarejestrowanyjestem zainteresowany zdjęciami. Jaki koszt budowy materiałów?
Sławomir
niezarejestrowanyDzień dobry, czy byłaby Pani urzejma przesłac zdjecia oraz rzeczywisty koszt budowy. Z poważaniem, S. Jasiński
Slawek
niezarejestrowanyWitam. Bardzo fajny projekt. Moge prosic o pare fotek ?
AM
niezarejestrowanyDzień dobry czy mogę prosić o kilka zdjęć i spytać o koszt całkowity budowy. Dziękuję mój mail anna_miel@o2.pl