Autor
Dyskusja: Neo IV na etapie wykończeniowym
eros
niezarejestrowany
Witam, jakby kogoś interesowało to proszę podesłać adres email, podeśle kilka zdjęć oraz kalkulację, aktualnie kończę już wykańczać pozdrawiam
(mój email: eros44@o2.pl)
Joanba
niezarejestrowanyWitam, upodobałam sobie ten projekt, zaczynamy inwestycję w tym roku. Bardzo interesuje mnie kalkulacja i zdjęcia. Łączę pozdrowienia
violetta
niezarejestrowanywitam:)jestem zainteresowana tym projektem domu jest nie duży mozna wykorzystac poddasze i to jest bardzo fajne ,jak bym mogła zobaczyc kilka zdjęć była bym wdzieczna:)pozdrawiam
(mój email: apa55@interia.pl)
&anna&
niezarejestrowanyWitam,
Proszę o przesłanie zdjęć, ponieważ bardzo mi się podoba ten domek, spełnia moje wszystkie wymogi :) mój e-mail anula160@interia.pl
luk
niezarejestrowanywitam
mnie interesuje ten projekt prosze o zdjecia i kosztorysz na lukaszot@interia.eu . Pozdrawiam i Dziekuje
Alicja11
niezarejestrowanyBardzo proszę o kilka zdjęc i kalkulacje na mail palmi83@interia.pl
(mój email: palmi83@interia.pl)
majka26
niezarejestrowanyWitam serdecznie, jastem zainteresowana i kalkulacją oraz zdjęciami
magdalena.szulc21@gmail.com
pomszczak
niezarejestrowanyWitam, prosił bym o kalkulacje inwestycji i zdjęcia bo projekt bardzo ciekawy. pozdrawiam email - pomszczak@wp.pl
pomszczak
niezarejestrowanypomszczak@wp.pl prosił bym o wysłanie zdjec i kalkulacji
Łukasz Stój
niezarejestrowanyJa równiez jestem zainteresowany tym projektem, proszę o kalkulacje i kilka zdjęć. Dziękuję. Łukasz stojlu@gmail.com
Łukasz Stój
niezarejestrowanyJa też bardzo proszę:) Łukasz stojlu@gmail.com
Sławek
niezarejestrowanyGratulacje że już pan kończy wymarzony dom. Proszę o kalkulację i oczywiście fotki na adres slawomir38@ op.pl pozdrawiam
slawko
niezarejestrowanyGratulacje że już pan kończy wymarzony dom. Podoba się nam ten projekt. Proszę o przesłanie kalkulacji i kilku fotek na adres slawomir38@op.pl . Z góry dziękujemy i pozdrawiamy
darek&asia
niezarejestrowanyJa również prosiłbym bardzo o kalkulacje i fotki tego projektu. Z góry dziekuje i gratuluje wymarzonego domku.(darekasia.1984@o2.pl)
maosz
niezarejestrowanypoproszę o zdjęcia i kosztorys. z góry dziękuję martasz21@wp.pl
Paulina
niezarejestrowanyWitam jesli mozna poprosze kalkulację i zdjęcia.
(mój email: roja91@wp.pl)
Lesio
niezarejestrowanyBardzo chętnie skorzystam z propozycji. Powolutku dojrzewam do budowy. Pozdrawiam i dziękuję.
(mój email: l.mat@orange.pl)
Sławko
niezarejestrowanyWitam,
Bardzo podoba mi się ten domek. Również prosiłbym o podesłanie kilku zdjęć oraz kalkulacji :)
Pozdrawiam :)
(mój email: splawik206@o2.pl)
Magdalena Leszczyńska
niezarejestrowanyWitam,
Proszę o podesłanie zdjęć i kalkulacji na magdusialeszcz@wp.pl, Pozdrawiam
bogdan
niezarejestrowanywitam. będę wdzięczny za parę zdjęć oraz kalkulację kosztów
Barbara oleksiak
niezarejestrowanyJa również proszę o kalkulacje i kilka zdjęć na mejla