Autor
Dyskusja: Neo IV na etapie wykończeniowym
eros
niezarejestrowany
Witam, jakby kogoś interesowało to proszę podesłać adres email, podeśle kilka zdjęć oraz kalkulację, aktualnie kończę już wykańczać pozdrawiam
(mój email: eros44@o2.pl)
aleksandra st
niezarejestrowanyWitam, rowniez jestem zainteresowana tym projektem mogę również poprosić kilka zdjęć i kalkulacje. Pozdrawiam
Anna:)
niezarejestrowanywitam prosze o zdjecia i kalkulacje tego projektu :) dziekuje aniawojcik@spoko.pl
Magdalena Łuszczek
niezarejestrowanyWitam, Poproszę o kilka zdjęć i kalkulację: beben.mag@gmail.com
a4m
niezarejestrowanyWitam, jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o kilka zdjęć i kalkulacje. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Adam
(mój email: a4m@o2.pl)
renata
niezarejestrowanyProszę o wysłanie kilku zdjęć i kosztorys .Pozdrawiam.
Lesio
niezarejestrowanyDojrzewam do tego projektu i wszelkie informacje (a szczególnie koszty????) mile widziane. Jeśli można to poproszę o wsparcie. Serdecznie dziękuję.
ewa
niezarejestrowanywitam, bardzo poproszę o kilka zdjęć i kalkulację
bardzo nam się spodobał ten projekt. Tylko my jeszcze chcielibyśmy zagospodarować strych .
z góry dziekuję
pozdrawiam
ewa
Agnieszka
niezarejestrowanyWitam, jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o kilka zdjęć i kalkulacje. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Agnieszka
Łukasz
niezarejestrowanyWitam, jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o kilka zdjęć i kosztorys. Z góry dziękuję. POZDRAWIAM Łukasz
jacek e.
niezarejestrowanyWitam, jestem bardzo zainteresowany tym, domem bardzo proszę o kalkulację i zdjęcia. Pozdrawiam Jacek.
Ps. Gratuluję zakończenia prac ;-)
Robert
niezarejestrowanyWitam, także jestem zainteresowany kalkulacją i zdjęciami. Mój adres jabes@message.pl Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
janusz
niezarejestrowanyWitam,
Proszę o przesłanie kilku zdjęć i kalkulacji tego domku
elamak
niezarejestrowanyJesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Przymierzamy się do jego kupna. Proszę o zdjęcia oraz kalkulację. Z góry dziękujemy. Ela i Mariusz. E-mail: elamakowska@onet.eu
Adi
niezarejestrowanyZastanawiam się nad tym projektem proszę o kosztorys i zdjęcia adres e-mail adi8791@o2.pl
Tom
niezarejestrowanyDzień dobry. Proszę o podesłanie Twoich spostrzeżeń, uwag na temat tego domu. Jestem na etapie projektu. Dzieki
Michalsejna9@gmail.com
niezarejestrowanyBardzo chętnie zobaczę fotki z budowy i po wykończeniu. Szczególnie jak wypada salon i hol ze schodami. Dom murowany czy szkieletowy?
Pozdrawiam MS