Autor
Dyskusja: Wystartowałem z budową
maciej niewiadomski
niezarejestrowany
Ja startuję właśnie z tym domkiem jak ktoś będzie miał pytania w miarę wolnego czasu odpiszę
Justyna
niezarejestrowanyPrzymierzam się do tego projektu - stąd moja ogromna prośba - czy istnieje możliwość podesłania kilku zdjęć z budowy na maila? Jestem bardzo ciekawa jak domek wygląda "na żywo".
Jacek Haberka
niezarejestrowanyPanie Maćku bardzo nam się podoba projekt Ricardo ale chcemy opinii kogoś kto ten domek już ma na swojej działce.Pan pewnie już mieszka i ma Pan swoje spostrzeżenia a to jest kluczowe przy wyborze projektu.Bardzo prosimy o kontakt
Julek
niezarejestrowanyWitam
Jestem Ciekawy jak wygląda ten domek w realu czy mógłby Pan już wysłać jakieś zdjęcia tego domku?
bonar76
niezarejestrowanywitam, czy istnieje możliwość podesłania kilku zdjęć z budowy na maila? Jestem bardzo ciekawy jak domek wygląda "na żywo",jesli nie jest to tajemnica interesuje mnie koszt stolarki okiennej.pozdrawiam. bonar76@wp.pl
(mój email: bonar76@wp.pl)
Marcin
niezarejestrowanyWitam, mam nadzieje że inwestycje zakończył Pan sukcesem! Byłbym wdzięczny za przesłanie kilku fotek i garści informacji na temat kosztów takiej budowy? Ogólnie za wszelkie ew.informacje z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Marcin
(mój email: deltaro@wp.pl)
Przemek
niezarejestrowanyWitam, ja tez buduje ten śliczny domek i jestem po fundamentach i zaczynam ściany, proszę
o przesłanie kilku zdjęć z budowy.
piotr
niezarejestrowanyWitam przymierza się do budowy tego domu byłbym bardzo wdzięczny za informacje dotyczące kosztów budowy oraz samej stolarki okiennej i utrudnień związanych z oknami naroznymi piotrj600@wp.pl
julalena
niezarejestrowanyWitam serdecznie,
Właśnie zamierzam budować ten dom i w związku z tym mam do pana pytania:
-Jaki jest koszt stolarki okiennej
-Ogólny koszt budowy
Bardzo proszę o kilka zdjęć pana domu.
Z góry bardzo bardzo dziękuję i proszę o odp na emaila piotr.leksa@gmail.com
tomasz Kozioł
niezarejestrowanywitam
przesłał by mi Pan kilka zdjeć z budowy
darek
niezarejestrowanyWitam czy ja również mógłbym otrzymać na email parę fotek z budowy i po jego zakończeniu i jaki jest koszt budowy? ciekawy jestem jak wygląda "na żywo"
(mój email: darekasia.1984@o2.pl)
wantula
niezarejestrowanyWitam. Jeśli może pan przesłać informacje na wantula@wp.pl odnośnie kosztów budowy i czy zmienialiście coś w projekcie. Agnieszka
Mola
niezarejestrowanyW jakim koszcie się Pan zamknął ?
domin
niezarejestrowanyWitam
Chcemy budować ten dom, czy jest możliwość napisania jakie poniósł Pan dotychczasowe koszty budowy.
Pozdrawiam
dw82@op.pl
DR
niezarejestrowanyWitam, proszę o koszt stolarki okiennej PCV z okleiną. Dziękuję
Studio Atrium
Cena stolarki okiennej i drzwiowej zależy od producenta. Na podanego maila wysłaliśmy zestawienie stolarki aby mógł Pan wycenić stolarkę u konkretnego producenta lub producentów.
Marcin
niezarejestrowanypanie Macieju. Mam dwa pytania. Ile tak naprawdę kosztowała pana stolarka? I drugie pytanie jakie pan wybrał ogrzewanie. pozdrawiam Marcin
Przemek
niezarejestrowanyWitam
Przyłączam się do poprzedników, w jakich kosztach się pan zmieścił i jeśli to możliwe prosze o parę zdjęć z budowy lub po jej zakończeniu
Mariusz
niezarejestrowanyWitam Panie Macieju, pewnie nie ma Pan zbyt wiele czasu gdyż patrząc po datach zastanawia się Pan obecnie nad wykończeniem domu, ale jeżeli mógłbym w nawiązaniu także do wiadomości poniżej poprosić o kilka zdjęć i już realnych kosztów poniesionych do tej chwili, będę wdzięczny i zobowiązany.
Nurtują mnie obecnie koszty (jak wielu osób) stolarki zwłaszcza drzwi Tarasowych hs, oraz ogólnie poniesione koszty w danych etapach.
Obiecuję się zrewanżować dobrą Whis....ki
justyna
niezarejestrowanyWitam Panie Macieju, będę ogromnie wdzięczna jeśli Pan odezwie się do nas e-mailowo w celu udzielenia kilku informacji, ewentualnie zdjęć, porad,opini na temat tego domku. Bardzo liczymy na pomoc. E-mail: justyna. swiat@interia.pl
Anna
niezarejestrowanyWitam czy byłby Pan tak dobry i mógł mi przesłać parę zdjęć tego domku na żywo zarówno z zewnątrz jak i w wewnątrz :) z góry bardzo dziękuję - gabinetorchidea@wp.pl