Autor
Dyskusja: Wystartowałem z budową
maciej niewiadomski
niezarejestrowany
Ja startuję właśnie z tym domkiem jak ktoś będzie miał pytania w miarę wolnego czasu odpiszę
maciej
niezarejestrowanyproszę o e-mail prześlę zdjęcia
piotrkt
niezarejestrowanyU nas dom stoi od roku drzwi tarasowe hs trochę finansowo bolą ale warto :) nas wyszły 23 000 złoty dąb barwiony w profilu, pakiet 3 szybowy model V90 firmy Vetrex, drzwi dzielone na 3 środek stały boki otwierane. Cała stolarka okienna to koszt rzędu 30 000 ceny z września 2014r. Drugi duży koszt to blachodachówka na rąbek my wybraliśmy rukki i to nas kosztowało niecałe 20 000 ale to były największe koszty. O reszcie się nie wypowiadam bo dom stawiałem sam na drifixa - super sprawa.
(mój email: piotrkt@tlen.pl)
monisia0417
niezarejestrowanyja też poproszę monisia0417@gmail.com
piotrj600
niezarejestrowanyWitam czy tez mógłbym prosic o kilka zdjęć na maila piotrj600@wp.pl
(mój email: piotrj600@wp.pl)
Jerzy
niezarejestrowanyWitaj,
Jestem na etapie wyboru tego projektu. Interesuje mnie faktyczny całkowity koszt i ewentualnie zdjecia.
Jesli to nie kłopot proszę o takie informacje.
Serdecznie pozdrawiam
ifa
niezarejestrowanyWitam, za miesiąc startuję z budową.Czy jest ktoś w okolicach Myślenic, kto korzystał z tego projektu i mogłabym zobaczyć domek w realu? Będę wdzięczna :)
sengravis
niezarejestrowanyRównież poproszę o kilka zdjęć na żywo: ulaj92@wp.pl. Czy to możliwe zmieścić się z budową do stanu deweloperskiego za 200 000 tys. ? oczywiście zlecając to firmie.. pozdrawiam serdecznie
Sebastian 1973
niezarejestrowanyWitam,
Tez wybralem ten projekt:)Czy moglbym prosic ile wyniosl calkowity koszt domu,jesli mozna to prosze tez kilka fotek.
dziekuje i pozdrawiam
Sebastian
marzena
niezarejestrowanyWitam serdecznie
czy mógłby mi Pan wysłać kilka zdjęć z budowy tego domku i informacje o kosztach budowy?
z góry dziękuje i pozdrawiam
Marzena
email: marzenatm@wp.pl
marzena
niezarejestrowanyWitam wszystkich
chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Państwa buduje ten domek w okolicach Wrocławia i czy jest szansa obejrzenia go?
Bardzo proszę o odp.
Pozdrawiam
Marzena
Dariusz Waliczek
niezarejestrowanyCzy mógłbym prosić , o przesłanie zdjęć domku i ewentualnych spostrzeżeń w zakresie realizacji i użytkowania ? Czy budował Pan w wersji murowanej to z czego. Dziękuję i pozdrawiam
Małgorzata B.
niezarejestrowanyDzień dobry,
Jestem bardzo ciekawa projektu. Jeśli znajdzie Pan chwilkę prosiłabym o przesłanie kilku zdjęć oraz informacji o poniesionych kosztach na maila malgorzata.bozym@gmail.com
Z góry bardzo dziękuję.
dariusz lelas
niezarejestrowanyWitam panie Macieju,bedziemy budowac ten dom ponieważ czujemy ze będzie nam w nim dobrze,to sliczny przytulny domek ale widzimy go tylko na zdjęciach,pragniemy go ogladnac,dotknac,i poczuc jego magicznej sily która tak nas do niego ciagnie,czy możemy przyjechać i zobaczyć go na zywo.nasz tel.664 162 950
sebastian ciecierski
niezarejestrowanysciecierski@tlen.pl bardzo dziękuję, jestem na etapie fundamentów
iga
niezarejestrowanyWitam serdecznie, również poprosze o zdjecia domu i ewentualnie zastosowane technologie ogrzewania (piec gazowy czy dodatkowo kominek z rozprowadzeniem itp) oraz koszt budowy do stanu bez mebli na email iga-janicka@wp.pl ..z gory dziekuje :)
Adrian Dzidkowski
niezarejestrowanyWitam mam pytanie a zarazem prośbę czy ma Pan już jakieś informacje na temat domu ricardo chodzi mianowicie o koszt stolarki okiennej i ewentualnie jakie fotki gotowego projektu będę bardzo wdzięczny za jakieś info.
Adrian Dzidkowski
niezarejestrowanyWitam czy mogę również prosić o zestawienie stolarki okiennej do wyceny .Dziękuje bardzo mail: dzida1982@gmail.com .Pozdrawiam Adrian Dzidkowski.
Adrian Dzidkowski
niezarejestrowanyWitam mam zamiar budować ten budynek czy mogę prosić o jakieś fotki jak dom wygląda na żywo.Pozdrawiam Adrian Dzidkowski.
(mój email: dzida1982@gmail.com)
Studio Atrium
Panie Adrianie. Wysłaliśmy Panu zestawienie stolarki na maila.
przemek kowalczyk
niezarejestrowanyWitam.Panie Macieju czy byłaby możliwośc wysłania kilku zdjęć z budowy domku oraz podania przybliżonego kosztu realizacji projektu.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
(mój email: przemekkowalczyk100@o2.pl)